Prostor nad oblaki, ki sprosti dušo in okrepi telo.

 

Popoln razgled nad mestom.

 

Pustolovske počitnice za otroke.

 

Najboljši čaj, jota in razgled nad mestom!

 

Dobrote iz domače kuhinje!

 
 
 
 

Sveže pečen kruh.

 
 
 

Slastna Cankarjeva kava!

 
 
1
1

Rojstnodnevne zabave za otroke

Ste pripravljeni na praznovanje rojstnega dne malo drugače? Naj bo otroška rojstnodnevna zabava obarvana tematsko? Bi praznovali kot športniki, umetniki, pustolovci, detektivi ali naravoslovci? Za vašega otroka priredimo tematsko rojstnodnevno zabavo z dvourno animacijo, katere temo si predhodno izbere slavljenec sam. Animacija obsega različne športne in ustvarjalne aktivnosti (mini olimpijada, iskanje skritega zaklada, ustvarjanje iz različnih naravnih materialov, spoznavanje poklicev …), ki sovpadajo s temo zabave. Prav tako v dogovoru s straši poskrbimo za nekaj prigrizkov in sok. Bi svojo zabavo podaljšali do jutranjih ur in imeli pravi pižama party v planinski koči? Zabava se tako začne ob 18.uri in konča naslednji dan ob 10.00. Tudi tak tip zabave je tematsko obarvan in poleg glavnih aktivnosti zvečer z otroci sami pripravimo večerjo. Tak tip zabave je izvedljiv v primeru, da za izbrani termin še ni rezerviranih nočitev, saj se nočuje v sobi s skupnimi ležišči.

Team building

Želite okrepiti vez v vašem timu in se skupaj preizkusiti v različnih aktivnostih? Na Planini prirejamo dva- ali tridnevne teambuildinge, ki so primerni z manjše skupine (do 20 ljudi). S pričetkom v petek popoldne in zaključkom v soboto popoldne ali nedeljo dopoldne. Z različnimi športnimi, miselnimi in ustvarjalnimi aktivnostmi spodbujamo spoznvanje članov tima, sodelovanje v timu in tudi nekaj zdrave tekmovalnosti. Po želji vključimo različna predavanja in delavnice, ki bi bile primerne za vašo skupino. V kolikor pa imate svoj program ali del tega že pripravljen in želite svoj tembuilding izvesti na Planini nad Vrhniko, so vam naši prosotri na razpolago.

Športni dnevi

Planina je odlična lokacija za izvedbo športnega dne. Zaradi številnih pešpoti različnih zahtevnosti (od nezahtevnih do srednje zahtevnih) je primerna tako za otroke iz vrtca kot malo starejše osnovnošolce. Če nas predhodno obvestite o vašem športnem dnevu, vas bodo ob prihodu čakale palačinke in čaj, po želji pa za vas pripravimo tudi krajšo aktivnost spoznavanje ogroženih živali in rastlin v gozdu, življenje v naravi ipd.) po želji pa za vas pripravimo tudi krajšo aktivnost za otroke (lov na zaklad, orientacija, opazovanje zvezd s teleskopi, spoznavanje ogroženih živali in rastlin v gozdu, življenje v naravi in podobno).

Planinski – gozdni tabor

Na Planini organiziramo različne večdnevne tabore za otroke, stare med 5 in 11 let. V petih dneh otroci skozi različne aktivnosti spoznavajo naravo, življenje in preživetje v naravi, orientiranje v gozdu, opazovanje zvezd s teleskopi, spoznavanje živali in rastlin, pohodništvo, domače obrti, kulturno in naravno dediščino in še in še. Program obsega tako športne, miselne kot ustvarjalne dejavnosti, najpomembnejše pa se nam zdi, da otroci skozi igro spoznajo in pridobijo nova znanja. Program in dolžino tabora prilagodimo vašim željam in zahtevam, starosti otrok in učnemu načrtu. Planinsko-gozdni tabor izvedemo v vsakem vremenu.

Tel: 040 848 442
E-mail: info@planina-vrhnika.si
© 2015 Planina nad Vrhniko

Izdelava in oblikovanje:
Visart_logo