Dobrote iz domače kuhinje
Na Planini nad Vrhniko prevladujejo enolončnice kot so jota, ričet, piščančja ali zelenjavna obara, golaž, buranja, pasulj, gobova juha, občasno tudi žganci, zelje z matevžem in podobno. Sestavine za pripravo jedi skrbno izbiramo, večinoma na domačih, lokalnih kmetijah, ostalo pa iz eko/bio programa podjetja DG69.
Kislo zelje za pripravo jote in zelja kot priloge prihaja s kmetije Kastelic iz Sneberja, ki že več let dobiva priznanja za najboljše kislo zelje v Sloveniji.
Sezonska zelenjava prihaja s kmetije Zalar na Drenovem griču.
Limone za Najboljši čaj nad mestom so iz Bio/Eko programa DG69.
Moka za domači kruh iz krušne peči (ajdova, tip 850, tip 500 in semena) prihaja iz mlina Katić iz Krškega.
Klobase (suhe, Kranjske) prihajajo iz Mesarije Blatnik, Vrhnika.
Jabolka za zavitke, gibanico in pite prihajajo s kmetije Radej iz Senovega.
Češnje za zivitke prihajajo iz Goriških Brd.
Suha klobasa ali kranjska klobasa z jabolčnim hrenom je v stalni ponudbi, poleg pa postrežemo domač kruh iz krušne peči.
Med sladicami so v stalni ponudbi jabolčni zavitek in gibanica, menjajo pa se malinov, ribezov ali češnjev zavitek s skuto in palačinke.
Jedilnik
Suha klobasa z jabolčnim hrenom
Ričet
Jota
Krača s tenstanim krompirjem in zeljem zabeljenim z ocvirki
Sveh domač kruh iz peči
Gibanica
Cankarjeva kava
Vrhniški štruklji s suhimi slivami
Aktualni dnevni meni najdete na prvi strani ob novicah.