Na Planino nad Vrhniko ponovno prihaja Zlatorogova transverzala ponosa! (ODPOVEDANO)

sreda, 11. marca 2015 ob 19:32

ODPOVEDANO!

V soboto, 23. maja se na Planino ponovno vrača Zlatorogova transverzala ponosa v okviru vsakoletne akcije Gremo v hribe. Od 8. ure zjutraj pa do poznih popoldanskih ur se bodo zvrstile družabne igre, nagradne igre, potopisi, animacije, predstavitve in še kaj. Zabava zagotovljena, hrane in pijače pa tudi ne bo zmanjkalo.

Obiskal nas bo Gorski Škrat, iz preteklosti se bo vrnil Ivan Cankar s Cankarjevo skodelico kave, v sedanjost podzemnega sveta pa nas bo popeljal znani raziskovalec jam Milan Ferran.

Otroci bodo lahko pomagali drugim otrokom, ki živijo v pomanjkanju tako, da bodo s seboj na Planino prinesli kakšno trajno živilo, sladkarijo ali igračo. Na ta dan bomo namreč združili moči pohodniki in Vrhniško društvo Pomagajmo Slovenskim otrokom, ki zbira in donira enkratne pakete pomoči družinam v stiski. Slogan: otrok otroku!

Na isti dan bomo podelili tudi priznanja za lanskoletne vzpone na Planino, tako tiste iz knjige (prvih 10) kot tudi tiste, ki zbirajo elektronske žige v sistemu PeakCheck (prvih 50). Vsi, ki ste v lanskem letu opravili vsaj 52 vzponov, to je enega na teden, pa dobite brezplačen čaj!

Veselo bo na Planini nad Vrhniko zato ne zamudite največjega dogodka v prvem delu leta!